Drupal 7 de kurmuş olduğunuz modulun çeşitli sebeplerle içeriğini düzenlemiş veya düzenlemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Ancak modül güncelleme bilgilerini kapatmadığınızda bu modül için yeni güncelleme geldiğinde güncellemeler sayfasında görünecek ve içeriğini değiştirmeyi unutup güncellediğinizde yapmış olduğunuz tüm değişiklikleri kaybedebilirsiniz. Bu gibi aksaklıkları yaşamak istemiyorsanız sizlerde modülun info dosyasında yer alan version, core, project, datestamp bilgilerini silmelisiniz. Örnek olarak admin views modulunun silinmesi gereken bilgilerini aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

Drupal 7 Modulun İnfo Dosyası