Ana içeriğe atla

AveaLabs Web Sitesini Yeniledik

Drupart olarak AveaLabs kurumsal web sitesini yeniledik. Modern tasarımı, dinamik bir web sitesine dönüştürdük.
Veli Akçakaya
Veli Akçakaya Drupal Developer
3 dakika okuma süresi
avealabs-web-sitesini-yeniledik

AveaLabs Hakkında

Avea Ar-Ge merkezinin kurulması ile Avea’nın Ar-Ge vizyonu ve öncelikleri doğrultusunda uzun vadeli yeni teknolojilerin araştırılması, özellikle bilgi ve iletişim teknolojileri alanında gerçekleştirilen akademik çalışmaların günlük hayatı kolaylaştıracak yenilikçi ürün ve servislere dönüştürülmesi, ülkemizdeki yenilikçiliğin ve teknoloji üretiminin teşvik edilmesi için AveaLabs kuruldu.

AveaLabs, sadece bir araştırma merkezi olmanın ötesine geçerek, girişimciler, KOBİ’ler, üniversiteler ve Ar-Ge iş ortaklarının birlikte çalışabileceği bir merkez olarak tasarlanmıştır. Bu merkezde yenilikçi ürün ve servisler için ihtiyaç duyulan geliştirme ve test ortamları ve ekipmanları, girişimcilerin çalışabileceği modern ofis ortamları ve gerekli teknolojik altyapı, üniversite ile yürütülecek ortak çalışmalara ayrılmış nitelikli insan gücü ve araştırma bütçesi gibi özellikler AveaLabs'ı güçlü kılmaktadır.

Responsive 

AveaLabs'ı responsive yapıda geliştirdik. Responsive web tasarım, web sitelerinin tüm farklı cihaz ve ekranlarda orijinal haliyle görüntülenebilmesi ve işlem yapılabilmesi için düzenleyen bir tasarım ve kodlama tekniğidir. Bir diğer ifadeyle AveaLabs web sitesi, tüm mobil ve masaüstü tarayıcılar ile uyumlu geliştirilmiştir. Web sitelerin responsive bir tasarıma sahip olması ve farklı cihazlarda orijinal haliyle, rahat okunabilir ve kolayca işlem yapılabilir olmasının kullanılabilirlik, kolay bakım, arama motoru optimizasyonu gibi birçok avantajı vardır.  

Dinamik ve Güçlü Altyapı

Drupal altyapısı ile geliştirdiğimiz AveaLabs, güçlü dinamik altyapısı ile tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde geliştirilmiştir. Sosyal medya entegrasyonu, dinamik yönetim paneli, kuluçka merkezi başvuru formu, müşteri deneyim merkezi talep formu,  iş ilanı başvurusu gibi birçok dinamik uygulamalar web sitesi ile bütünleşik olarak geliştirilmiştir.

Kuluçka Merkezi Başvuru Formu

Türkiye'de ilk defa uygulanan “özel kuluçka merkezi” modeliyle Avea, ofis imkanlarını, teknik altyapısını ve bilgi birikimini fikrine güvenen ve bu fikri hayata geçirecek bir iş modeli olan girişimcilere açıyor. Girişimciler, AveaLabs'ın sunduğu bu ayrıcalıklara sahip olmak için "Kuluçka Merkezi Başvurusu Formu" ile projelerini AveaLabs'a gönderiyorlar. Başvuruların toplandığı ve değerlendirildiği arka plan uygulaması ile başvurular ile ilgili her türlü durum - değerlendirme bu uygulama ile bildirilmektedir. Başvuru - Değerlendirme - Kabul / Red - Arşiv - İptal gibi çeşitli aşamaları olan bu Kuluçka Merkezi Başvuru Uygulaması ile tüm başvurular tek merkezden yönetilmektedir. 

Sosyal Medya Entegrasyonu

Girişimcilerin birden çok kuluçka başvurusu yapabilmek için ve blog yazılarına yorum yapabilmek için AveaLabs web sitesine kayıt olmaları gerekiyor. Web sitesindeki kayıt formu ile kayıt olma imkanının yanı sıra Facebook, Twitter ve Linkedin gibi sosyal medya uygulamaları ile kayıt olma seçenekleri de sunulmaktadır. 

Medya ve Blog

AveaLabs hakkında haberlerin yer aldığı Medya ve Video Galeri ile  web sitesi daha dinamik ve güncel olmaktadır. Ziyaretçilerin yorumları ile katkı sağladığı medya sayfalarının yanı sıra Blog bölümüdeni yazılar özellikle mobil teknolojiler konusunda ilgililere yol göstermektedir.

http://avealabs.com/

Ofislerimiz

Drupart Locations

Ofislerimiz

Drupart AR-GE

GOSB Teknopark Hi-Tech Bina 3.Kat B3 Gebze - KOCAELİ

+90 262 678 8872

+90 216 706 12 58 

[email protected]

Londra

151 West Green Road, London, England

+44 203 815 6478

[email protected]

Newark

112 Capitol Trail Suite, A437 Newark DE, 19711

+1 (740) 666 6255

[email protected]

Wiesbaden

Hinterbergstraße 27
65207 Wiesbaden
Deutschland

+49 (0) 6151 – 492 70 23

[email protected]