Drupal 7 İçeriği Değiştirilen Modülün Güncellemesini Kapatmak

Drupal 7 de kurmuş olduğunuz modulun çeşitli sebeplerle içeriğini düzenlemiş veya düzenlemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Ancak modül güncelleme bilgilerini kapatmadığınızda bu modül için yeni güncelleme geldiğinde güncellemeler sayfasında görünecek ve içeriğini değiştirmeyi unutup güncellediğinizde yapmış olduğunuz tüm değişiklikleri kaybedebilirsiniz.